BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN İLÇEDE İLK DEFA EMEKLİ ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK PROGRAM DÜZENLENDİ

24.11.2017 Cum
0 2311

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Krhasanoğlu öncülüğünde mahalle ve köyler ile ilçe dışında yaşayan emekli öğretmenlerimizle buluştuk.

İlçede yeşil Beyaz restoranda düzenlenen programda öğretmenlerimize karanfil takdim edilerek yemek ikramında bulunuldu.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,programda yaptığı konuşmada, bizleri kırmayıp böyle anlamlı organizasyonumuza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

Şu an bizlerle bir arada olan öğretmenlerimiz abilerimiz köylerde zor şartlarda öğretmenlik yaptıklarını ifade eden Kırhasanoğlu, köylerde yol,su,elektrik yoktu. Zorlu şartlarda görev yaptılar. Sizlerin yetiştirmiş olduğu öğrenciler şu an ülkeyi idare ediyorlar. İlçemizde bile sizlerin okuttukları öğrenciler arasında olan çok sayıda kişinin iyi bir konumdadır. Sizlere bunun içinde şükranlarımı ifade ediyorum. Bu duygu ve düşüncülerle öğretmenler gününüzü kutluyorum. Bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum. ’dedi.

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz ise, eski sizin zamanınızdaki öğretmenlerle şimdiki öğretmenler arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledi.

Bunu kendi zamanını düşünerek söylediğini ifade eden Uğuz, şunları söyledi:

'Sizlerin zamanı çok farklıydı. Her şeyi gönülden yapılıyordu. Şartlar çok daha ağırdı. Şimdi şartlar daha rahat bütün imkânlar var ama şimdi sanki geri plana atıldı gibi geliyor. Eminim ki bugün bir sürü önceniz sizleri aramıştır. Bu mesleğin manevi bir hazzı var. Bugün bu program ilk oldu. İnşallah bundan sonra devam eder. Böyle bir programa vesile olduğu için başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.

Öğretmenler adına açıklamalarda bulunan Hüsamettin Turan ise,sağolsunlar başkan bey bu programa öncülük etti. Birlik ve beraber içinde olduk. Bu gibi programların ilerleyen zamanlarda devam etmesini temenni ediyor programda emeği gecen herkesi kutluyorum.''

Konuşmaların ardından Başkan Kırhasanoğlu,ve Kaymakam Uğuz tarafından emekli öğretmenlerimize karanfil takdim edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yağlıdere Havadan Görünüm