BAŞKAN KIRHASANOĞLU:’’HEDEFİMİZ NAMAĞLUP LİGİ LİDER BİTİRMEK OLACAKTIR’’

26.11.2017 Paz
0 1750

Doğankentspor maçının ardından ilçede Çotanak Restorant Turhan Ustanın yerinde İska Beton tarafından verilen yemekte konuşan Kırhasanoğlu,futbolcuları kutladı.

Yağlıdere Belediye Başkanı ve Yağlıderespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,hedefimiz namağlup olarak ligi lider  bitirmek olacağını söyledi.

Futbolcu kardeşlerimizin sayesinde ligde yenemeyecekleri takımın olamayacağını söyleyen Kırhasanoğlu,şöyle devam etti:

''Bu seneki gibi birlik ve beraberliğin sağlandığı bir lig olmadı.Bu sene iyi gidiyoruz.İnşallah sezon sonunda mutlu taraf biz oluruz.Sizler gereken her şeyi yapıyorsunuz.Bizler de sizlere gereken desteği vermeye devam edeceğiz.Takıımın şampiyonluğa oynaması lider olarak yoluna devam etmesi bizlere gurur veriyor. Bugün kü yemeğin sponsoru da İska Hazır Betondur. Firma sahibi arkadaşlara da teşekkür ediyoruz. Firma sahipleri gecen yılda jestini yaptı bu senede jestini yaptı. İnşallah bu birliktelik sezon sonuna kadar devam edecektir.’’dedi.

Yağlıdere Havadan Görünüm