YENİ AKKÖY KÖYÜNDE HALK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

08.01.2018 Pzt

Yağlıdere ilçemize bağlı YeniAkköy köyünde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından toplantı düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, göreve Kasım ayında seçildiğini hatırlattı.

İlçeye bağlı mahalle ve köylere hizmet götürme konusunda belediye başkanımızla birlikte çalışmaların takipçisi olacağını söyleyen durdu, ‘’bu tür toplantıları ilçenin farklı noktalarında düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise, yaptığı açıklamada, soğuk bir akşamda bizlere kapılarını açan Yeniakkköy sakinlerine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Davet edilen her toplantıya katılmaya çalıştıklarını belirten Kırhasanoğlu,''bu tür toplantılar sayesinde halkımızla bir araya geliyor istişare etme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Yağlıdere Belediyesi olarak mahalleye yapılacak çalışmalar öncesi inşaat mühendisi, harita mühendisi ve mahalle muhtarlarımızla mahalleyi gezip ihtiyaçları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Kırhasanoğlu şöyle devam etti:

Belediyede yıllık program yapıp ona göre çalışma gerçekleştiriyoruz. Yıllık bütçemize göre çalışma yapıyoruz. Bunu mahallerimiz haricinde ilçeye bağlı bütün köylerde aynı şekilde uygulanması gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde sınır köyüne ziyaret düzenledik. Orada yaşayan halkımızın istek ve taleplerini dinledik. Bundan sonra özel idarenin yapacağı çalışmaları teşkilatımız takipçisi olacak. Bizler mahalle ve köyler ayırt etmeden bütün her yere ulaşma çalışıyoruz.’’

Başkan Kırhasanoğlu,Yeni Akköy köyünün günlük yaylasından gelen sudan faydalanamadığını hatırlatarak ,’’bu köyümüze de bu sudan faydalanması için suyun köye gelme konusunun takipçisi olacağının sözünü verdi.

Toplantıya,Yeni Akköy Köyü Muhtarı Kahraman Karakaya, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aydın, AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kahveci, Nurettin Aydın, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bıyıklı, Mahalle Başkanı Harun Bıyıklı,Belediyemiz Personellerinden Emin Çayan ile Yeni Akköy sakinleri katıldı.

Yağlıdere Havadan Görünüm