KIRHASANOĞLU:’’BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE İLÇEYE YAPILAN HİZMETLERE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

10.01.2018 Çar

Başkan Kırhasanoğlu,AK Parti ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,’’Birlik ve beraberlik içinde ilçeye yapılan hizmetlere teşkilatımızla birlikte katkılar sunmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Kırhasanoğlu,toplantıda,yaptığı konuşmada, yönetim kuruluna yeni seçilen arkadaşların heyecanlı ve istekli olduğunu verilen görevi yapmaya gösterdiklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde yapılan çalışmalara katkılar sunmaya devam edeceklerini belirten Kırhasanoğlu,yapılacak program dahilinde ilçeye bağlı mahalle ve köylerde halk toplantıları düzenlemeye devam edeceklerini belirti.

İl Genel Meclis Üyesi Fikret Karaaslan ise, İl Özel idaresi, ilçe özel idaresi olarak Kaymakamlık ve Belediye iş birliğinde Yağlıdere ilçemizde önümüzdeki kış şartlarına hazırız. Araç ve mazot konusunda sıkıntı yok. Vatandaşlarımızı mağdur edilemeyecektir. ’diye konuştu.

AK Parti ilçe Başkanı Bayram Durdu ise, geçmişte olduğu gibi aynı kararlılıkta çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Toplantıya,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kollları Başkanı Tarık Özdemir, Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yağlıdere Havadan Görünüm