BAŞKAN KIRHASANOĞLUNDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KIRHASANOĞLUNDAN 10 OCAK  ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
09.01.2018 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kırhasanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ilimizin ve ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamakta olduğunu belirterek şöyle devam etti:

‘’Her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın; Kurumum ve şahsım adına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim” diye ifade etti.

Yağlıdere Havadan Görünüm