AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BAYRAM DURDU VE YÖNETİM KURULUNDAN KIRHASANOĞLUNA ZİYARET

11.01.2018 Per

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu başkanlığında, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu makamında ziyaret etti.

Ziyaret için konuşan AK Parti ilçe başkanı Bayram Durdu” İlçe başkanlığı seçiminden sonra kurumları ve STK’ları ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.Yağlıdere belediye başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlunu ziyaret ettik, çalışmaları hakkında bilgi aldık.''dedi.

BAŞKAN KIRHASANOĞLU: “YAĞLIDERE’YE EL ELE VEREREK ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ ”

Yağlıdere Belediye başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da ziyaretten dolayı AK Parti ilçe başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Kırhasanoğlu,bu kurumların görevi ağır. Biz AK Parti ilçe teşkilatımızla bundan önceki yönetici arkadaşlarımızla olduğu gibi yeni göreve seçilen arkadaşlarımızla da güzel çalışmalara imza atacağız.'' dedi.

Yağlıdere Havadan Görünüm