BAŞKAN KIRHASANOĞLU:’’2018 YILI İLÇEYE BİR ÇOK HİZMETİN KAZANDIRILACAĞI ÖNEMLİ BİR YIL OLACAK’’

BAŞKAN KIRHASANOĞLU:’’2018 YILI İLÇEYE BİR ÇOK HİZMETİN KAZANDIRILACAĞI ÖNEMLİ BİR  YIL OLACAK’’
11.01.2018 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,2018 yılı ilçede bir çok hizmetin kazandırılması konusunda önemli bir yıl olacağını söyledi.

Kırhasanoğlu,Hisarık köyünde AK Parti ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada,2018 yılı ilçede bir çok hizmetin kazandırılması konusunda önemli bir yıl olacağını ifade ederek,şöyle devam etti:

‘’Dere ıslah çalışması, Gölet projesi ve köprü projeleri yatırım programına alındı. Bunun yanında kazankaya bölgesine kentsel dönüşüm projesi için çalışmamız var. ilçede bir de sanayi projesini kurmayı düşünüyoruz. Bunla ilgili arsa alım çalışmaları devam ediyor. Meslek yüksekokulu bu sene hizmete başlayacak. Yağlıdere Alucra yolunun geri kalan kısmının ihalesi kısa süre içinde gerçekleştirilecek. Yağlıdere Espiye kara yolu üzerinde köprüye kadar olan yerlerdeki virajlı bölgelerin kırılması için nisan yâda mayıs ayında bir çalışmada orada gerçekleşecek. İnşallah bu hizmetlerde ilçemize kazandırılması hedefleniyor.’’dedi.

Seçimden seçime değil her zaman halkımızın içinde olmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Kırhasanoğlu,’’bu akşam da Hisarcık köyü sakinleriyle bir araya geldik. Sorunlarını dinledik. Yapılması gereken konularla ilgili notlarımızı aldık. Çözüm noktasında gereken katkıyı sunmaya özen göstereceğiz.’’dedi.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Hisarcık köyü muhtarı Hasan Işık, Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu, Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir eski AK Parti ilçe Başkanı Temel Işık, Mahalle Başkanı Veysel Işık ile Hisarcık köyü sakinleri katıldı.

Yağlıdere Havadan Görünüm