KARAYOLLARI 104.ŞUBE ŞEFİ KADRİ ALTINDAŞ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

11.01.2018 Per

Giresun Karayolları 104.şube şefi Kadri Altundaş ilçemizi ziyaret etti.

İlk olarak belediye başkanlığını ziyaret eden Altundaş ardından ilçede kara yolları üzerinde bulunan yerleri ziyaret etti.

Başkan Kırhasanoğlu,ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Yağlıdere Alucra Karayolunda bulunan Ağa'nın köprüsü yanında bir çok köyümüzün ortak kullandığı değirmenin yol çalışması sırasında değirmenin penti bozulduğundan burada bir sıkıntı oluşmuştu. Bununla alakalı karayolundan geçiş güzergâhı için şube müdürümüzle bizzat görüştük. Kendisi de olay yerindeki sıkıntı gördü. Bu sıkıntının ortadan kalkması için bizlere yardımcı olacağının sözünü verdiler.’’dedi.

İlçe stadının yoldan gecen bölümünde büz dar olduğu için bunu değişeceğini ifade eden Kırhasanoğlu,’’ Yağlıdere Alucra karayollarının ihalesi ile ilgili de en kısa zamanda 1o km’lik ihalesi yapılıp buradaki 4 tane tünelin hizmete girmesi ve yolun tamamen bitirilmesi ile ilgili ihale yapılacaktır. İnşallah ihalede iyi bir sonuçla sonuçlanır. Yolumu bir an önce geri kalan kısmı yapılarak halkımızın hizmetine sunulur.’’dedi.

Ziyaretlerde AK Parti ilçe Başkanı Bayram Durdu,Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Habil Kır,Yeni Akköy Muhtarı Kahraman Karakaya hazır bulundu.