BELEDİYE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİYLE AKDARI MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

11.01.2018 Per

Yağlıdere ilçesine bağlı Akdarı mahallesinde belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışması yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, Akdarı mahallesinin hamzaoğulları ile hocalar mevkiine gitmekte olan yolun yapılması için mahalle halkının bir talebi olduğunu söyledi.

Halkımızın talebi doğrultusunda yapılan çalışmalara belediye olarak katkılar sunduklarını ifade eden Kırhasanoğlu,''Bu yeni vurulan yolun mahalle halkının yüzde 80 ilgilendiriyor. İnşallah faydalı bir çalışma olur. Hizmet anlamında yapılması gereken çalışmalarda her zaman vatandaşımızın yanındayız. Gerekli desteği bundan önceki olduğu gibi bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın arazi sorunu olmadığı sürece yapamayacağımız bir yol yoktur.’’diye konuştu.