BAŞKAN KIRHASANOĞLU HASTA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

13.01.2018 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu hasta ziyaretleri kapsamında bu akşam 5 ailenin kapısını çaldı.

Yazllık ve Yenice köylerinde Boz,Öksüzolğu,Yılmaz ailesini ziyaret eden Kırhasanoğlu, hastaların her biri ile sohbet ederek kendilerine acil şifalar diledi.

İlçede yapılan yatırım ve çalışmaların takibinin yanı sıra  vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Kırhasanoğlu,''ilk olarak Emine Boz,Yusuf Boz,Osman Boz ile Yusuf Öksüzoğlu ile Bahtişen Yılmaz’ı evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldıklarını söyledi.

Kırhasanoğlu,Hastalık da sağlık da bizim için. İnsanın, her günü bir değildir. Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile güzelliklerin olduğunu düşünerek hareket etmemiz gerekir” diyerek bütün hastalara Allah’tan şifalar diledi.

Başkan Kırhasanoğluna hasta ziyaretlerinde, Yazlık Köyü Muhtarı Hüseyin Boz, Yenice Köyü Muhtarı Cevat Ceylan , AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir eşlik etti.