KIRHASANOĞLU:’’GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ’’

28.01.2018 Paz

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bugün ligin önemli maçında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kırhasanoğlu,Bursa Giresunlular Dernek Başkanı Yılmaz Özdemir tarafından maç sonunda verilen galibiyet yemeğinde yaptığı konuşmada, ilçe stadında ligde düşmeme mücadelesi veren C.Ülperspor ile önemli bir karşılaşma oynadıklarını hatırlattı.

İkinci yarıda oyuncularımızın gayretleriyle maçı kazanmasını bildiklerini söyleyen Kırhasanoğlu,''zor maçı kazanmak daha iyi oluyor. Zor maçlar daha zevkli geçiyor. İnşallah bundan sonrada bu seri galibiyetlerimiz devam eder.’’dedi.

Kırhasanoğlu,bugün takımımıza galibiyet yemeği ikramında bulunan Yağlıdereli iş adamı kardeşimiz Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Yılmaz Özdemir'e teşekkür ediyor, Yeni görevinde başarılar diliyoruz.’’diye konuştu.