ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZKAYA’DAN KIRHASANOĞLUNA ZİYARET

30.01.2018 Sal

Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kırhasanoğlu,''Sayın bölge müdürümüzle ilçemizle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

İlçemizde keşfedilmeyi bekleyen otantik yayla evleri doğal güzelliğiyle turizmde gelecek vaat eden Gölyanı yaylası ile ilgili yapacak olduğumuz projelerde sayın  bölge müdürümüz’ün tam destek vereceğini söyleyen Kırhasanoğlu,’’ ilçemizde eylül ayında açılacak olan meslek yüksek okulunun çevre düzenlemesinden sonra ağaçlandırma kısmının  yapılmasının yanı sıra belediye binasının olduğu orta refüje ıhlamur ağacı yapılması için sayın bölge müdürümüzden destek istedik.Sağolsun bizlere gereken kolaylığı sağlayacağını söylediler. Kendilerine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Ziyarette Bölge Müdürü Özkaya’ya, Espiye Orman İşletme Müdürü Muharrem Yorulmaz ’da eşlik etti.