KIRHASANOĞLU:''BÖLGEMİZDE KEŞFEDİLMEMİŞ YERLERLE İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATACAĞIZ''

KIRHASANOĞLU:
13.02.2018 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bölgemizde keşfedilmemiş yerlerle ilgili çalışma başlatacaklarını belirtti.

GİFOD(Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği) yönetim kurulu adına başkanı Halit Kahveci, üyeleri Ahmet Kılıç ve Emine Göksu, belediye başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İlçemizin tanıtımı ile ilgili projeler hakkında konuşuldu. Önümüzdeki süreçte bir faaliyet planı hazırlanarak uygulanmasına karar verildi.

Başkan Kırhasanoğlu,ilçenin tanıtımı noktasında ilçe belediyesi olarak çalışmalara her zaman katkılar sunduklarını belirterek, yöremizin keşfedilmemiş yerlerini derneğimizin de destekleriyle birlikte katkılar sunmak için çalışma başlatacağız. Bununla ilgili önümüzdeki aylarda bir takım çalışmalar gerçekleşirmek için fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı dernek başkanımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum.’’dedi.