İLÇEMİZE AİLE SAĞLIĞI VE TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ YAPILACAK

22.02.2018 Per

Giresun İl Sağlık Müdürü Hasan Hüseyin Aslantürk Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kırhasanoğlu,’’ilçemize yeni yapılacak olan aile sağlığı ve toplum sağlığı merkezinin planlamasını yapmak, hastaneye yapılacak olan projesi içinde sayın müdürümüzle görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Kırhasanoğlu,hastanede tüm odalar tek kişilik içinde banyosu WC’si olan özel odalı olarak planlanacaktır. Acil servis ve hastane dış cephesi de yenileneceğini ifade ederek, ilçemize kazandırılacak bu önemli çalışmada emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.

Ziyarette,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram,Fikret Karaaslan,Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan,İl Sağlık Müdürlüğü İdari Mali İşler Başkanı Mehmet Şahin, Halk Sağlığı Başkanı Ünal Özek, Yağlıdere İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İbrahim Yuva hazır bulundu.

Belediye ziyaretinin ardından İl Sağlık Müdürü Arslantürk ve beraberindekilerle birlikte ilçe devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip aile sağlığı ve toplum sağlığı merkezi yapılacak alanı gezdi.