İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARET

06.03.2018 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Eski İlçe Başkanı Temel Işık, Yönetim kurulu üyeleri Ayhan İbaş,İsa Kahveci, Hakan Bıyıklı,Erdem Aydın ile birlikte ilçemiz Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Kongresine katıldıktan sonra ekibimizle birlikte komutanımıza ziyaret düzenlediklerini belirten Başkan Kırhasanoğlu,’’Komutanlarımız, Askerlerimiz vatanları için, bizler için her türlü zorluklara rağmen görev yapıyorlar. Bizler de onlarla birlikte olmaktan, onları ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz.’’dedi.

Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez’de ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkanlarımıza ve ekibine teşekkür etti.