ÜÇTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN KADINLARA YÖNELİK KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ

08.03.2018 Per

Üçtepe Belediye Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kahvaltı programı düzenlendi.

Belde’de ilk defa düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Harun Öztürk, Kadınlarımıza yönelik belde de ilk defa düzenlenen programda ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Kadınlar bizlerin en değerli varlıklarıdır diyen Öztürk, bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimiz bu şekilde bundan sonra ’da devam edecektir.’’dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise, Harun başkanımıza belde de ilk defa böyle bir program düzenlediği için kutluyorum.’’dedi.

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz’da, Kadınları her gün hatırlamanın gerektiğini ifade ederek,’’bunda da size düşen görev var. biz erkekleri yetiştiren de sizlersiniz. Yetiştirdiğiniz çocukları annesine,eşine,sevgi dolu yetiştirmeliler ki bugün şikayetçi olduğumuz şeyleri yarın en azından yaşamayalım. Bu programın düzenlenmesine katkılarından dolayı Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk’e teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.

Programa Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’nun Eşi Hatice Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk’ün eşi Emine Öztrk,AK Parti Yağlıdere İlçe Başkanı Bayram Durdu,AK Parti Yağlıdere Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,AK Parti Üçtepe Belde Kadın Kolları Başkanı Zeynep Bektaş,ile Üçtepe’den ve Yağlıdere’den çok sayıda kadın katıldı.

Program, Kadınlara karanfil takdiminin ardından Sınır ve Üçtepe’de okul ziyaretleri yapılarak kadınlara karanfil hediye edildi.