ÖMERLİ KÖYÜ SAKİNLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Yağlıdere ilçemize bağlı Ömerli köyünde Pazar günü yapılacak referandum öncesi istişare toplantısı düzenlendi

347 13.12.2018.Per
KIRHASANOĞLU AHALLI MAHALLESİNDE MEVLİD PROGRAMINA KATILDI

Ahallı mahallesinde mevlid programı düzenlendi

122 06.12.2018.Per
SINIR ŞEHİT SÜLEYMAN KUL ORTAOKULU KIZ FUTSAL TAKIMINDAN ZİYARET

Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu Kız Futsal Takımı Okul Müdürü Ömer Gönder, Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Asılsoy ile birlikte Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasnoğlunu ziyaret etti.

201 06.12.2018.Per
YAĞLIDERE BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI

Yağlıdere Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

354 07.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bu akşam ilçede spor tesislerinde düzenlenen Yağlıderespor Antrenmanını ziyaret etti.

276 05.12.2018.Çar
AYŞE VE İLHAN ÇİFTİNE MUTLULUKLAR DİLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Beldesinde Aydın ve Yılmaz ailelerinin düğün törenlerine katıldı.

191 03.12.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU:’’İŞ ADAMI METİN KURUCAYA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Giresun 15 Temmuz Spor Kompleksinde Yağlıderespor’un Yeniyolspor ile oynanan lig maçını takip etti.

297 03.12.2018.Pzt
ELMAS AİLESİNİN DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Giresun Palmiye Düğün salonunda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Naim Elmas’ın oğlu Furkan Elmas ile Şİra Altundaş’ın düğün törenlerine katıldı.

193 03.12.2018.Pzt
HACI KANGALA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İbraihm Aydın,Eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kangal, Yusuf Demir ile birlikte ilçemiz Üçtepe Beldesi esnaflarından Hacı Kangalı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

233 03.12.2018.Pzt
ÜÇTEPE BELDESİNDE ZİYARET DÜZENLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize bağlı Üçtepe beldesinde ziyaretlerde bulundu.

240 03.12.2018.Pzt
İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ÇAYAN AİLESİNİN ASKER MEVLİDİNE KATILDIK

İlçemiz Esnaflarından Ankara’ya vatani görevini yapmaya gidecek olan Murat Çayan’ın oğlu Fevzi Çayan'ın bük mahallesindeki evinde asker mevlidi düzenlendi.

280 27.11.2018.Sal
ÖZTÜRK AİLESİNİN SÜNNET PROGRAMINA KATILIM SAĞLADIK

Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, oğlu Hüseyin Öztürk için ilçemiz EKO Düğün salonunda sünnet programı düzenledi.

322 27.11.2018.Sal
EĞİTİMCİ YAZAR SAİT CAMLICA BAŞKAN KIRHASANOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Konferans vermek üzere Yağlıdere ilçesine gelen Eğitimci Yazar Sait Camlıca, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu makamında ziyaret etti.

238 26.11.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU RESUL KELEŞİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu, AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte hayatını kaybeden Resul Keleşin ilçemiz merkez camisinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

240 26.11.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU GEBZEDE HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize bağlı mahalle ve köy ziyaretlerinin yanı sıra gurbet ellerde de ilçesini temsil eden sivil toplum örgütü temsilcileriyle de bir araya gelmeyi sürdürüyor.

150 26.11.2018.Pzt
BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN İLÇEDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİMİZE YEMEKLİ PROGRAM DÜZENLENDİ

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından ilçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda ilçemize bağlı mahalle ve köylerde görev yapan öğretmenlere yönelik yemekli program düzenlendi.

291 24.11.2018.Cmt
668 kayıt