KIRHASANOĞLUNUN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı.

827 17.09.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU KÖY DÜĞÜNÜNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Akköy köyünden Karaca Özdemir’in kızı Dilek Özdemir ile Kanlıca Köyünden Salim Menteşenin oğlu Hami Menteşe’nin Akköy köyünde düzenlenen düğün törenlerine katıldı.

989 16.09.2018.Paz
YEŞİLPINAR KÖYÜ MOLLA MAHALLESİNDE MEVLİT PROGRAMINA KATILDIK

Yeşilpınar köyü Molla Mahallesi sakinlerinden Espiye Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Hatice Okur son yolculuğuna uğurlandı.

1336 16.09.2018.Paz
ÜÇTEPE’DE KÖKSAL AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Trabzon’da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Üçtepe beldesi esnaflarından ilçe yönetim kurulu üyesi Bahtiyar Köksal’ın annesi olan Fatma Köksal bugün öğle namazına müteakip Üçtepe merkez camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

944 16.09.2018.Paz
KIRHASANOĞLU TALHA VE EZGİ ÇİFTİNİ MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Talha Fatsa ile Ezgi Çakır’ın Giresun Alyans düğün salonunda düzenlenen düğün törenine katılarak genç çiftleri tebrik etti.

913 16.09.2018.Paz
YENİCE KÖYÜ MUHTARI CEVAT CEYLANI TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZİYARET

Yağlıdere ilçemizin Yenice Köyü Muhtarı Cevat Ceylan,başarılı bir operasyon geçirdi.

1049 16.09.2018.Paz
AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA TOPLANTISI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Giresun’da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma toplantısına katıldı .

800 16.09.2018.Paz
KIRHASANOĞLU KUTSAL TOPRAKLARDAN DÖNEN HACILARI ZİYARET ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar, Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan ile birlikte bu akşam ilçemiz Tepeköy mahallesinde kutsal topraklardan dönen hacıları ziyaret etti.

1183 14.09.2018.Cum
ÜÇTEPE BELDESİNDE KÖKSAL AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan ile birlikte Üçtepe Beldesinden hayatını kaybeden Fatma Köksal’ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

1613 14.09.2018.Cum
HASTA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Akköy köyünde evde yatarak tedavi gören 90 yaşındaki Ahmet Karagözü ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

977 14.09.2018.Cum
KILIÇ AİLESİNİN MEVLİT PROGRAMINA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Akköy köyünde Zeynep Kılıç için düzenlenen mevlit programına katıldı.

1224 14.09.2018.Cum
TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN SEZER ORAL'IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDUK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan Özdemir,AK Parti Yağlıdere İlçe Başkanı Bayram Durdu ile birlikte ilçemiz Sinanlı Köyünde Oral ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

1266 13.09.2018.Per
YAĞLIDERE BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI

Yağlıdere Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı.

1016 06.09.2018.Per
ASKERE UĞURLAMA DAVETİNE KATILIM SAĞLADIK

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemiz esnaflarından Hamza Küpüç’ün askere uğurlama davetine katıldı.

1163 06.09.2018.Per
KIRHASANOĞLU AKKÖY İSHAKLI MAHALLESİNDE CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Akköy İshaklı mahallesinde cenaze törenine katıldı.

933 05.09.2018.Çar
BEM-BİR-SEN' DEN YAĞLIDERE BELEDİYESİNE ZİYARET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası(Bem-Bir-Sen) İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, beraberinde Başkan Yardımcısı Muslihiddin Aydın ile birlikte Belediyemizi ziyaret etti.

1010 05.09.2018.Çar
674 kayıt