MECLİSTE MİLLETVEKİLLERİMİZLE GÖRÜŞTÜ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekillerimiz ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu

1062 18.10.2018.Per
KIRHASANOĞLU TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Refik Uzun’un yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

1128 16.10.2018.Sal
KIZILELMA MAHALLESİNDE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Çakıroğlu, Kızılelma Mahalle Muhtarı Abdurrahman Karaca,Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte bu akşam Kızılelma mahallesine ziyaret düzenledi.

1302 16.10.2018.Sal
KIRHASANOĞLU AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

Yağlıdere ilçesinde AK Parti İlçe Danışma toplantısı düzenlendi.

1326 14.10.2018.Paz
 KIRHASANOĞLU:’’ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA DAHA İYİ BİR YAĞLIDERESPOR İZLETTİRECEĞİZ’’

Yağlıderespor Başkanı Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir yağlıderespor izlettireceğiz’’dedi.

1296 14.10.2018.Paz
 SPORA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI BAŞKAN KIRHASANOĞLUNA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluna amatör spora yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

1493 12.10.2018.Cum
BELEDİYE İŞ SENDİKASI TARAFINDAN KIRHASANOĞLUNA PLAKET

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluna,Belediye İş Sendikası ile Yağlıdere Belediye Başkanlığı arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı plaket takdim edildi.

1021 12.10.2018.Cum
İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ASIM KOÇA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ameliyat olan ilçemiz esnaflarından Asım Koça geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

2113 12.10.2018.Cum
GÜNECE MAHALLESİNDE HAYRETTİN ÖZDEMİRİ EVİNDE ZİYARET ETTİK

ilçemize bağlı mahalle ve köylerde hasta ziyaretlerimiz devam ediyor.

1052 12.10.2018.Cum
 MEVLİD PROGRAMINA KATILDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,kısa bir süre önce hayatını kaybeden ilçemiz esnaflarından Metin Turan’ın eşi Fikriye Turan ruhuna okutulan mevlidi şerif programına katıldı.

1811 12.10.2018.Cum
AKDOĞAN MAHALLESİNDE HASTA VE TAZİYE ZİYARETİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi İbrahim Bayram ile birlikte ilçemize bağlı Akdoğan mahallesinde taziye ve hasta ziyaretinde bulundu.

1459 10.10.2018.Çar
İLÇE MERKEZİNDE VE ÖMERLİ KÖYÜNDE HASTA ZİYARETİ DÜZENLEDİK

İlçemize bağlı mahalle ve köylerde hasta ziyaretlerimiz devam ediyor.

1462 09.10.2018.Sal
KIRHASANOĞLU:’’BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE İLÇEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu:’’Birlik ve beraberlik içinde ilçemizi her kulvarda başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz’’dedi.

1165 07.10.2018.Paz
GÜL VE NURULLAH ÇİFTİNE MUTLULUKLAR DİLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İlçe yönetim kurulu üyesi Ayhan İbaş,İsa Kahveci, Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi İbrahim Bayram ile birlikte ilçe merkezinde düğün törenine katıldı.

1269 07.10.2018.Paz
KIRHASANOĞLU HAKEMLERİ VE RAKİP TAKIM OYUNCULARINI ÇİÇEKLERLE KARŞILAYARAK BAŞARILAR DİLEDİ

Yağlıderespor kulübü başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,sezonun ilk maçında orta hakem Mustafa Tuncay, Bulancak İhsaniyespor takım kaptanı Ali Avcıya çiçek takdim ederek başarılar diledi.

1047 07.10.2018.Paz
KIRHASANOĞLU SOYUNMA ODASINDA YAĞLIDERESPORA BAŞARILAR DİLEDİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bugün Yağlıdere ilçe stadında oynanacak olan Yağlıderespor –Bulancak İhsaniyespor maçı öncesi soyunma odasına giderek Yağlıderesporlu oyunculardan galibiyet istedi.

1039 07.10.2018.Paz
741 kayıt