Haberler

KIRHASANOĞLU:''HALKIMIZIN BUNDA ÖNCE OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRADA HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ev ziyaretleri gerçekleştirerek ilçe halkıyla bir araya gelme geleneğini sürdürüyor.

411 05.02.2019.Sal
HASTA ZİYARETLERİ İLÇE MERKEZİNDE DEVAM ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,hasta ziyaretleri kapsamında ilçe merkezinde ziyaretlerde bulundu.

516 04.02.2019.Pzt
GÜNECE MAHALLESİNDE ASKER MEVLİDİNE KATILIM SAĞLADIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İlçe yönetim kurulu üyeleri Osman Çayan,İbrahim Bayram ile birlikte asker mevlidine katılım sağladı.

501 04.02.2019.Pzt
KIRHASANOĞLU:‘’DEPLASMANDA KAZANILAN ÜÇ PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR ’’

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,deplasmanda kazanılan üç puan bizim için çok önemlidir.’’dedi.

425 04.02.2019.Pzt
KIRHASANOĞLU ANKARA’DA MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMLERİ MANİFESTOSU TOPLANTISINA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri manifestosu toplantısına katıldı.

502 31.01.2019.Per
TİCARET BAKANLIĞINDAN YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ YANBUL'A TAKDİR BELGESİ

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce, bugüne kadar yapmış oldukları özverili çalışmaları ve üstün hizmetlerinden dolayı Yağlıdere İlçe Tüketici Hakem heyeti üyesi Halit Yanbula takdir belgesi takdim edildi.

489 30.01.2019.Çar
MAHALLELERİMİZDE YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Yağlıdere'ye bağlı mahalle yollarında betonlama çalışması devam ediyor.

467 30.01.2019.Çar
KIRHASANOĞLU:’’VATANDAŞLARIMIZIN EN MUTLU VE EN ACILI ANLARINDA YANLARINDA OLMAYA SEVİNÇLERİNİ VE MUTLULUKLARINI PAYLAŞMA DEVAM EDECEĞİZ’’

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Vatandaşlarımızın en mutlu ve en acılı anlarında yanlarında olmaya sevinçlerini, mutluluklarını ve dertlerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi

494 27.01.2019.Paz
KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPORLU FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYETLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bugün süper amatör küme maçının ardından teknik heyet ve futbolculara verilen yemeğe katıldı.

431 27.01.2019.Paz
KIRHASANOĞLU:’’İLÇEDE HEM HİZMETE DEVAM EDİYORUZ HEMDE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUZ’’

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,’’ilçede hem hizmete devam ediyor, hem de seçim çalışmalarını sürdürüyoruz.’’dedi.

488 26.01.2019.Cmt
HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİ ORUÇBEY MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,hasta ve yaşlı ziyaretlerine devam ediyor.

474 25.01.2019.Cum
MAHALLE YOLLARINDA YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, mahalle yollarında betonlama çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

443 25.01.2019.Cum
KIRHASANOĞLU:’’YAŞLILARIMIZIN HAYIR DUALARI SAYESİNDE İLÇEMİZE DAHA ÇOK HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,’’Yaşlılarımızın hayır duaları sayesinde bu kente bu ilçenin insanlarına daha çok hizmet etmeye devam edeceğiz.’’dedi.

426 24.01.2019.Per
AHALLI MAHALLESİNDE HASTA VE YAŞLI ZİYARETİ DÜZENLENDİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe başkanı Ömer Bayram ile birlikte ilçeye bağlı Ahallı mahallesinde hasta ve yaşlı ziyareti düzenledi.

725 23.01.2019.Çar
PALAKLI MAHALLESİNDEN KILIÇ AİLESİNİ ZİYARET ETTİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, vatani görevlerini yapmak üzere ayrılacak gençleri ziyaret ederek hayırlı teskereler dilemeye devam ediyor.

478 23.01.2019.Çar
ORUÇBEY MAHALLESİNDE ASKER MEVLİDİNE KATILIM SAĞLADIK

Vatandaşları özel günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Kırhasanoğlu, son olarak Oruçbey mahallesinde asker mevlidine katıldı.

443 23.01.2019.Çar
741 kayıt