HASTALARIMIZA MORAL ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram,AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı Erdem Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Turan Oflu ile birlikte İlçe Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

347 12.01.2019.Cmt
AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçede göreve geldikleri günden itibaren alt yapı,üst yapı,çevre yolu,otobüs terminali, futbol sahası,kepeç kaynak suyu,yeni belediye hizmet binası, dere ıslah çalışması,mahalle yolları,park projesi gibi bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

326 11.01.2019.Cum
KIRHASANOĞLU ÖMERLİ KÖYÜNDE MEVLİT VE TAZİYE ZİYARETİ DÜZENLEDİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize bağlı Ömerli köyünde mevlit ve taziye ziyaretinde bulundu.

355 11.01.2019.Cum
 KIRHASANOĞLUNDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

296 10.01.2019.Per
KIRHASANOĞLU GAZETECİLERLE YAĞLIDERE’DE BİR ARAYA GELDİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle ilimizde görev yapan ulusal, yöresel ve yerel gazetecilerle Yağlıdere ilçesinde bir araya geldi.

353 09.01.2019.Çar
AKDOĞAN MAHALLESİNDE BELEDİYE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİYLE YOL ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Yağlıdere ilçemize bağlı Akdoğan mahallesinde belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışması yapılıyor.

636 04.01.2019.Cum
YAĞLIDERE BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI

Yağlıdere Belediyesinin 2019 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı.

439 03.01.2019.Per
KIRHASANOĞLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN MEAL-TEFSİR SOHBETLERİ PROGRAMINA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,İlçe yönetim kurulu üyeleri Nurettin Aydın,İbrahim Bayram ile birlikte ilçe müftülüğü tarafından düzenlenen Meal –Tefsir Sohbetlerine katılım sağladı.

352 03.01.2019.Per
KAYMAKAMLAR,BELEDİYE BAŞKANLARI VE MAHALLE VE KÖY MUHTARLARIYLA TOPLANTI DÜZENLEDİ

Giresun Vali Harun Sarıfakıoğulları, Espiye ilçemizde Espiye, Keşap, Yağlıdere ve Güce ilçelerine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

343 03.01.2019.Per
YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANI KIRHASANOĞLUNUN YENİ YIL MESAJI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,2019 yılının ilçemize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.’’dedi.

403 31.12.2018.Pzt
İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Yağlıdere Belediyesi’ne 2018 model çöp kamyonu hibe edildi.

351 28.12.2018.Cum
ÖZBAY AİLESİNE ÖMERLİ KÖYÜNDE TAZİYE ZİYARETİ DÜZENLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu taziye ziyaretinde Bulundu

431 27.12.2018.Per
ÖMERLİ KÖYÜNDE KILIÇ AİLESİNİN MEVLİD PROGRAMINA KATILIM SAĞLADIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Ömerli köyünde mevlid programına katıldı.

353 27.12.2018.Per
KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET EDEREK YENİ TEKNİK EKİBE BAŞARILAR DİLEDİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Yöneticilerden Uğur Karaman, Muammer Kılıç, Kahraman Yıldız, Aytekin Oflu ile birlikte Yağlıderespor antrenmanını ziyaret ederek göreve yeni getirilen teknik direktör Mustafa Aydın ve kaleci antrenörü Ali Şahine başarılar diledi.

429 26.12.2018.Çar
YURDUMUZUN SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVANIN ETKİSİNE GİRMESİ BEKLENİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından, yurdumuzun soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi beklendiği uyarısı yapıldı.

374 25.12.2018.Sal
KIRHASANOĞLU ÖMERLİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Referanduma giden Ömerli Köyünü ziyaret etti.

464 16.12.2018.Paz
721 kayıt