HASTA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Giresun Ada Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

401 16.12.2018.Paz
KIRHASANOĞLU KENAN ÇAĞLAR VE CAFER GÖKÇEK'İN CENAZE TÖRENLERİNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir,AK Parti Eski İlçe Başkanı Temel Işık ile birlikte ilçemize bağlı Akköy köyü ile ilçemiz merkez camisinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

407 16.12.2018.Paz
YENİ YAZLIK KÖYÜNDE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yağlıdere ilçemize bağlı Yeni Yazlık köyü sakinleriyle istişare toplantısı düzenlendi.

598 14.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU ÜÇTEPE İLKOKULUNDA DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe İlkokulu tarafından düzenlenen programa katıldı.

435 14.12.2018.Cum
TEPEKÖY ELEKÇİ MEVKİİNDE BELEDİYE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİYLE YOL ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Yağlıdere ilçemize bağlı, Tepeköy Elekçi mevkiinde belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışmasına başlandı.

684 14.12.2018.Cum
ÖMERLİ KÖYÜ SAKİNLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Yağlıdere ilçemize bağlı Ömerli köyünde Pazar günü yapılacak referandum öncesi istişare toplantısı düzenlendi

741 14.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU AHALLI MAHALLESİNDE MEVLİD PROGRAMINA KATILDI

Ahallı mahallesinde mevlid programı düzenlendi

371 06.12.2018.Per
SINIR ŞEHİT SÜLEYMAN KUL ORTAOKULU KIZ FUTSAL TAKIMINDAN ZİYARET

Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu Kız Futsal Takımı Okul Müdürü Ömer Gönder, Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Asılsoy ile birlikte Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasnoğlunu ziyaret etti.

564 06.12.2018.Per
YAĞLIDERE BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI

Yağlıdere Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

629 07.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bu akşam ilçede spor tesislerinde düzenlenen Yağlıderespor Antrenmanını ziyaret etti.

573 05.12.2018.Çar
AYŞE VE İLHAN ÇİFTİNE MUTLULUKLAR DİLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Beldesinde Aydın ve Yılmaz ailelerinin düğün törenlerine katıldı.

483 03.12.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU:’’İŞ ADAMI METİN KURUCAYA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Giresun 15 Temmuz Spor Kompleksinde Yağlıderespor’un Yeniyolspor ile oynanan lig maçını takip etti.

571 03.12.2018.Pzt
ELMAS AİLESİNİN DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Giresun Palmiye Düğün salonunda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Naim Elmas’ın oğlu Furkan Elmas ile Şİra Altundaş’ın düğün törenlerine katıldı.

495 03.12.2018.Pzt
HACI KANGALA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İbraihm Aydın,Eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kangal, Yusuf Demir ile birlikte ilçemiz Üçtepe Beldesi esnaflarından Hacı Kangalı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

523 03.12.2018.Pzt
ÜÇTEPE BELDESİNDE ZİYARET DÜZENLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize bağlı Üçtepe beldesinde ziyaretlerde bulundu.

1123 03.12.2018.Pzt
İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ÇAYAN AİLESİNİN ASKER MEVLİDİNE KATILDIK

İlçemiz Esnaflarından Ankara’ya vatani görevini yapmaya gidecek olan Murat Çayan’ın oğlu Fevzi Çayan'ın bük mahallesindeki evinde asker mevlidi düzenlendi.

528 27.11.2018.Sal
721 kayıt