İLÇEMİZE TOPLU KONUT YAPILACAK

Yağlıdere ilçesi Ömerli Köyü Kaymakamlık Lojmanı karşısına TOKİ tarafından 53 adet toplu konut yapılacağı bildirildi.

687 13.05.2018.Paz
KIRHASANOĞLU TÜBİTAK 4006  BİLİM FUARINA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aydın ile birlikte İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen Bilim Fuarına katıldı.

762 11.05.2018.Cum
İLÇEMİZDE OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Yağlıdere Mustafa Kemal İlkokulu tarafından 1. sınıflar arası "Okuma Bayramı" etkinliği düzenlendi.

505 10.05.2018.Per
KIRHASANOĞLU:’’SPORCULARIMIZA GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra’da gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

487 08.05.2018.Sal
KIRHASANOĞLU HALK EĞİTİM MERKEZİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret ederek katıldığı her şampiyona’da başarı elde eden Milli Takım Antrenörü Murat Yıldızları tebrik etti.

401 03.05.2018.Per
İLÇEMİZDE PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GİRESUN'A HER SAATTE BİR MÜNÜBÜS KALKACAK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçedeki dolmuşların hareket planlamalarında değişiklik yapıldığını söyledi.

1715 03.05.2018.Per
İLÇEMİZDE KOSGEB DESTEKLİ ÜCRETSİZ EĞİTİM KURSU AÇILDI

Yağlıdere Belediye Başkanlığının katkılarıyla KOSGEB ve Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde ilçemizde ücretsiz KOSGEB girişimcilik eğitim kursu açıldı.

573 02.05.2018.Çar
YAĞLIDERE’DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI

Yağlıdere Mustafa Kemal İlkokulu Gezi Tanıtım ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri fotoğraf sergisi açtı.

266 02.05.2018.Çar
İBRAHİM YAĞLIDERE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Belediye Meclis Üyesi brahim Aydın,Ağabey Turan ile birlikte hayatını kaybeden İbrahim Yağlıdere’nin ilçemiz merkez camisinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

887 02.05.2018.Çar
KIRHASANOĞLU AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Yağlıdere İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

413 28.04.2018.Cmt
 KIRHASANOĞLU BAŞARI MERDİVENİN KONUĞU OLACAK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Nur Kılıç ile Tempo TV kanalında yayınlanan ‘’Başarı Merdiveni’’programına konuk olacak.

575 28.04.2018.Cmt
HAYIRSEVER İŞ ADAMI METİN KOÇ BABASININ ADINA YAPTIRDIĞI ATÖLYENİN AÇILIŞI YAPILDI

Yağlıdereli hayırsever iş adamı Metin Koç’un babasının adını yaşatmak için yaptırdığı Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Mahmut Koç Makine ve Metal Teknolojileri Atölyesi düzenlenen törenle açıldı.

323 27.04.2018.Cum
AKDOĞAN MAHALLESİNDE MEVLİT PROGRAMINA KATILDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Part İlçe Başkanı Bayram Durdu,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Çakıroğlu, İlçe yönetim kurulu üyesi İsa Kahveci ile birlikte bu akşam Akdoğan mahallesinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

427 27.04.2018.Cum
NİSAN AYI GÜVENLİK TOPLANTISI DEREKÖY KÖYÜNDE YAPILDI

Yağlıdere ilçesinde Kaymakam Hasan Uğuz başkanlığında "Güvenlik Kurulu Toplantısı" gerçekleştirildi.

570 26.04.2018.Per
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KUL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki operasyonda, PKK’lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Kul için ilk olarak gündüz saatlerinde yakınları tarafından mezarı ziyareti yapılarak ardından akşam namazı ile yatısı namazı arasında mevlit okutuldu.

545 26.04.2018.Per
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KUL’UN MEZARI ZİYARET EDİLDİ

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lılar tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Kul’un Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır köyü sarıhasan mezarlığında bulunan mezarı ziyaret edildi.

626 26.04.2018.Per
462 kayıt