ÖMERLİ KÖYÜNDE KILIÇ AİLESİNİN MEVLİD PROGRAMINA KATILIM SAĞLADIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Ömerli köyünde mevlid programına katıldı.

590 27.12.2018.Per
KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET EDEREK YENİ TEKNİK EKİBE BAŞARILAR DİLEDİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Yöneticilerden Uğur Karaman, Muammer Kılıç, Kahraman Yıldız, Aytekin Oflu ile birlikte Yağlıderespor antrenmanını ziyaret ederek göreve yeni getirilen teknik direktör Mustafa Aydın ve kaleci antrenörü Ali Şahine başarılar diledi.

685 26.12.2018.Çar
YURDUMUZUN SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVANIN ETKİSİNE GİRMESİ BEKLENİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından, yurdumuzun soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi beklendiği uyarısı yapıldı.

598 25.12.2018.Sal
KIRHASANOĞLU ÖMERLİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Referanduma giden Ömerli Köyünü ziyaret etti.

669 16.12.2018.Paz
HASTA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Giresun Ada Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

620 16.12.2018.Paz
KIRHASANOĞLU KENAN ÇAĞLAR VE CAFER GÖKÇEK'İN CENAZE TÖRENLERİNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir,AK Parti Eski İlçe Başkanı Temel Işık ile birlikte ilçemize bağlı Akköy köyü ile ilçemiz merkez camisinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

686 16.12.2018.Paz
YENİ YAZLIK KÖYÜNDE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yağlıdere ilçemize bağlı Yeni Yazlık köyü sakinleriyle istişare toplantısı düzenlendi.

824 14.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU ÜÇTEPE İLKOKULUNDA DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe İlkokulu tarafından düzenlenen programa katıldı.

666 14.12.2018.Cum
TEPEKÖY ELEKÇİ MEVKİİNDE BELEDİYE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİYLE YOL ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Yağlıdere ilçemize bağlı, Tepeköy Elekçi mevkiinde belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışmasına başlandı.

894 14.12.2018.Cum
ÖMERLİ KÖYÜ SAKİNLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Yağlıdere ilçemize bağlı Ömerli köyünde Pazar günü yapılacak referandum öncesi istişare toplantısı düzenlendi

1001 14.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU AHALLI MAHALLESİNDE MEVLİD PROGRAMINA KATILDI

Ahallı mahallesinde mevlid programı düzenlendi

593 06.12.2018.Per
SINIR ŞEHİT SÜLEYMAN KUL ORTAOKULU KIZ FUTSAL TAKIMINDAN ZİYARET

Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu Kız Futsal Takımı Okul Müdürü Ömer Gönder, Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Asılsoy ile birlikte Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasnoğlunu ziyaret etti.

896 06.12.2018.Per
YAĞLIDERE BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI

Yağlıdere Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

838 07.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bu akşam ilçede spor tesislerinde düzenlenen Yağlıderespor Antrenmanını ziyaret etti.

820 05.12.2018.Çar
AYŞE VE İLHAN ÇİFTİNE MUTLULUKLAR DİLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Beldesinde Aydın ve Yılmaz ailelerinin düğün törenlerine katıldı.

722 03.12.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU:’’İŞ ADAMI METİN KURUCAYA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Giresun 15 Temmuz Spor Kompleksinde Yağlıderespor’un Yeniyolspor ile oynanan lig maçını takip etti.

813 03.12.2018.Pzt
741 kayıt