ELMAS AİLESİNİN DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Giresun Palmiye Düğün salonunda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Naim Elmas’ın oğlu Furkan Elmas ile Şİra Altundaş’ın düğün törenlerine katıldı.

739 03.12.2018.Pzt
HACI KANGALA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İbraihm Aydın,Eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kangal, Yusuf Demir ile birlikte ilçemiz Üçtepe Beldesi esnaflarından Hacı Kangalı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

741 03.12.2018.Pzt
ÜÇTEPE BELDESİNDE ZİYARET DÜZENLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize bağlı Üçtepe beldesinde ziyaretlerde bulundu.

1597 03.12.2018.Pzt
İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ÇAYAN AİLESİNİN ASKER MEVLİDİNE KATILDIK

İlçemiz Esnaflarından Ankara’ya vatani görevini yapmaya gidecek olan Murat Çayan’ın oğlu Fevzi Çayan'ın bük mahallesindeki evinde asker mevlidi düzenlendi.

760 27.11.2018.Sal
ÖZTÜRK AİLESİNİN SÜNNET PROGRAMINA KATILIM SAĞLADIK

Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, oğlu Hüseyin Öztürk için ilçemiz EKO Düğün salonunda sünnet programı düzenledi.

796 27.11.2018.Sal
EĞİTİMCİ YAZAR SAİT CAMLICA BAŞKAN KIRHASANOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Konferans vermek üzere Yağlıdere ilçesine gelen Eğitimci Yazar Sait Camlıca, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu makamında ziyaret etti.

736 26.11.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU RESUL KELEŞİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu, AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte hayatını kaybeden Resul Keleşin ilçemiz merkez camisinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

822 26.11.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU GEBZEDE HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize bağlı mahalle ve köy ziyaretlerinin yanı sıra gurbet ellerde de ilçesini temsil eden sivil toplum örgütü temsilcileriyle de bir araya gelmeyi sürdürüyor.

596 26.11.2018.Pzt
BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN İLÇEDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİMİZE YEMEKLİ PROGRAM DÜZENLENDİ

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından ilçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda ilçemize bağlı mahalle ve köylerde görev yapan öğretmenlere yönelik yemekli program düzenlendi.

777 24.11.2018.Cmt
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Yağlıdere ilçemizde 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle tören düzenlendi.

784 24.11.2018.Cmt
KIRHASANOĞLUNDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

631 23.11.2018.Cum
MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, ile birlikte İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen konferansa katıldı.

779 20.11.2018.Sal
KIRHASANOĞLUNDAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

681 19.11.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU YEŞİLPINAR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Yeşilpınar köyünü ziyaret etti.

740 17.11.2018.Cmt
YAĞLIDERESPOR FUTBOL TAKIMIMIZ ÖNAL İNŞAAT İLE SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALADI

Yağlıderespor futbol takımı Önal İnşaat ile sezon sonuna kadar sponsorluk anlaşması imzalandı.

918 16.11.2018.Cum
OLGUN KARAKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Yeni Akköy köyünde Olgun Karakaya’nın cenaze törenine katılarak yakınlarına taziyelerini iletti.

1130 16.11.2018.Cum
741 kayıt