MEVLİD PROGRAMINA KATILDILAR

Yeşilpınar Köyünde geçtiğimiz hafta Perşembe günü hayatını kaybeden Salih Okur için mevlidi şerif düzenlendi.

903 20.04.2018.Cum
HALK MECLİSİ TOPLANTISINA DAVET

Yağlıdere Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlarımızın talep, sorun ve önerilerini dile getirmesi amacıyla yapılması planlanan halk meclisi toplantısı,24 Nisan Salı günü saat 11.00’da Belediye toplantı salonunda yapılacaktır.

364 19.04.2018.Per
İLÇE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAĞLIDERE’DE YAPILDI

Her ay düzenli olarak yapılan Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlçe Müdürleri toplantısı Yağlıdere ilçesinde yapıldı.

511 17.04.2018.Sal
HASTA ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu ile birlikte Hasta Ziyaretlerinde Bulundu.

1039 14.04.2018.Cmt
KIRHASANOĞLU AK PARTİ GİRESUN İL GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNE KATILDI

Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa Mahmut Kılıç getirildi.

378 14.04.2018.Cmt
KIRHASANOĞLUNDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

619 13.04.2018.Cum
KIRHASANOĞLU:''MUSTAFA ÇATALBAŞ VE MUZAFFER BARÇIN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

İş adamları Mustafa Çatalbaş ile Muzaffer Barçın sponsorluğunda Antalya’nın Alanya ilçesinde beş yıldızlı First Class otelinde tatil yapan Yağlıderesporlu futbolcu ve teknik heyete şehir turu düzenlendi.

343 13.04.2018.Cum
BAŞKAN KIRHASANOĞLUNDAN ÇATALBAŞ VE BARÇIN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

705 11.04.2018.Çar
ŞAMPİYON YAĞLIDERESPOR ANTALYA’DA

Giresun Birinci Amatör ligde namağlup şampiyon olarak Süper amatör kümeye çıkan Yağlıderespor futbol takımı ve yönetim kurulu Belediye Başkanı ve Yağlıderespor Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu önderliğinde Antalya’nın Alanya ilçesine geldi.

807 10.04.2018.Sal
KIRHASANOĞLU GÜNECE SİNANLI ELMABELEN KÖYLERİNDE CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,Yazlık Köyü Muhtarı Hüseyin Boz ile birlikte ilçemiz Sinanlı,Elmabelen köyleri ile Günece mahallesinde cenaze törenine katılarak hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına taziyelerini iletti.

738 07.04.2018.Cmt
 KIRHASANOĞLU YARALI POLİS MEMURLARINA ACİL ŞİFALAR DİLEDİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu , “İlçemiz Çağlayan köyünde bu akşam meydana gelen kazada yaralanan iki özel hareket polis memurlarına acil şifalar dilerim” dedi.

697 04.04.2018.Çar
TÜRKİYE BİRİNCİSİ VE İKİNCİSİ OLAN SPORCULARIMIZI BAŞKAN KIRHASANOĞLU ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Kırhasanoğlu,Makamda Türkiye Şampiyonu Mehmet Akif Çıtlak,ile Türkiye ikincisi Gürkan Kağan Kılıç’ı altınla ödüllendirdi.

530 02.04.2018.Pzt
GİRESUN'DA ÜÇLÜ SAVUNMA BAKANLARI ZİRVESİNİN ARDINDAN

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 6. Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısının ardından Ordu Giresun Hava alanında düzenlenen uğurlama programına katıldı.

1002 31.03.2018.Cmt
SPORCULARIMIZI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA UĞURLADIK

Başkan Kırhasanoğlu,Sporcularımıza Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

764 28.03.2018.Çar
BAŞKAN KIRHASANOĞLU:''İLÇEMİZDE KADINLARIMIZA YÖNELİK TESİS KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK''

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu ile birlikte ilçe kadın kollarının haftalık olağan toplantısına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

651 26.03.2018.Pzt
BAŞKAN KIRHASANOĞLU:''AYTEKİN ŞENLİKOĞLU BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM''

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen AK Parti Giresun 6. Olağan İl Kongresi yapıldı.

616 26.03.2018.Pzt
462 kayıt