İLÇEMİZDE KOSGEB DESTEKLİ ÜCRETSİZ EĞİTİM KURSU AÇILDI

Yağlıdere Belediye Başkanlığının katkılarıyla KOSGEB ve Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde ilçemizde ücretsiz KOSGEB girişimcilik eğitim kursu açıldı.

809 02.05.2018.Çar
YAĞLIDERE’DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI

Yağlıdere Mustafa Kemal İlkokulu Gezi Tanıtım ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri fotoğraf sergisi açtı.

512 02.05.2018.Çar
İBRAHİM YAĞLIDERE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Belediye Meclis Üyesi brahim Aydın,Ağabey Turan ile birlikte hayatını kaybeden İbrahim Yağlıdere’nin ilçemiz merkez camisinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

1172 02.05.2018.Çar
KIRHASANOĞLU AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Yağlıdere İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

651 28.04.2018.Cmt
 KIRHASANOĞLU BAŞARI MERDİVENİN KONUĞU OLACAK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Nur Kılıç ile Tempo TV kanalında yayınlanan ‘’Başarı Merdiveni’’programına konuk olacak.

898 28.04.2018.Cmt
HAYIRSEVER İŞ ADAMI METİN KOÇ BABASININ ADINA YAPTIRDIĞI ATÖLYENİN AÇILIŞI YAPILDI

Yağlıdereli hayırsever iş adamı Metin Koç’un babasının adını yaşatmak için yaptırdığı Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Mahmut Koç Makine ve Metal Teknolojileri Atölyesi düzenlenen törenle açıldı.

622 27.04.2018.Cum
AKDOĞAN MAHALLESİNDE MEVLİT PROGRAMINA KATILDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Part İlçe Başkanı Bayram Durdu,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Çakıroğlu, İlçe yönetim kurulu üyesi İsa Kahveci ile birlikte bu akşam Akdoğan mahallesinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

653 27.04.2018.Cum
NİSAN AYI GÜVENLİK TOPLANTISI DEREKÖY KÖYÜNDE YAPILDI

Yağlıdere ilçesinde Kaymakam Hasan Uğuz başkanlığında "Güvenlik Kurulu Toplantısı" gerçekleştirildi.

803 26.04.2018.Per
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KUL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki operasyonda, PKK’lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Kul için ilk olarak gündüz saatlerinde yakınları tarafından mezarı ziyareti yapılarak ardından akşam namazı ile yatısı namazı arasında mevlit okutuldu.

755 26.04.2018.Per
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KUL’UN MEZARI ZİYARET EDİLDİ

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lılar tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Kul’un Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır köyü sarıhasan mezarlığında bulunan mezarı ziyaret edildi.

859 26.04.2018.Per
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KUL MESCİDİ AÇILDI

Sınır Yeşilpınar ve Derindere Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından yaptırılan Şehit Süleyman Kul mescidi düzenlenen törenle açıldı.

898 26.04.2018.Per
DÜNYA KİMYA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Yağlıdere Anadolu Lisesi ilçemizde ilkez Dünya Kimya Günü etkinlikleri düzenledi.

494 26.04.2018.Per
ÜÇTEPE’DE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Üçtepe Belediye Başkanlığı ile Üçtepe Merkez Muhtarlığı tarafından belediye bahçesinde tüm şehitlerimiz için mevlit programı düzenlendi.

580 25.04.2018.Çar
 KIRHASANOĞLU AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Yönetim kurulu tarafından düzenlenen haftalık olağan toplantısına katıldı.

600 24.04.2018.Sal
HALK MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Yağlıdere Belediyesi tarafından ‘’halk meclisi toplantısı’’ düzenlendi.

668 24.04.2018.Sal
SINIR YEŞİLPINAR VE DERİNDERE KÖYLERİ DERNEĞİNDEN ZİYARET