KIRHASANOĞLU:''MUSTAFA ÇATALBAŞ VE MUZAFFER BARÇIN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

İş adamları Mustafa Çatalbaş ile Muzaffer Barçın sponsorluğunda Antalya’nın Alanya ilçesinde beş yıldızlı First Class otelinde tatil yapan Yağlıderesporlu futbolcu ve teknik heyete şehir turu düzenlendi.

612 13.04.2018.Cum
BAŞKAN KIRHASANOĞLUNDAN ÇATALBAŞ VE BARÇIN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

958 11.04.2018.Çar
ŞAMPİYON YAĞLIDERESPOR ANTALYA’DA

Giresun Birinci Amatör ligde namağlup şampiyon olarak Süper amatör kümeye çıkan Yağlıderespor futbol takımı ve yönetim kurulu Belediye Başkanı ve Yağlıderespor Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu önderliğinde Antalya’nın Alanya ilçesine geldi.

1051 10.04.2018.Sal
KIRHASANOĞLU GÜNECE SİNANLI ELMABELEN KÖYLERİNDE CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,Yazlık Köyü Muhtarı Hüseyin Boz ile birlikte ilçemiz Sinanlı,Elmabelen köyleri ile Günece mahallesinde cenaze törenine katılarak hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına taziyelerini iletti.

995 07.04.2018.Cmt
 KIRHASANOĞLU YARALI POLİS MEMURLARINA ACİL ŞİFALAR DİLEDİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu , “İlçemiz Çağlayan köyünde bu akşam meydana gelen kazada yaralanan iki özel hareket polis memurlarına acil şifalar dilerim” dedi.

936 04.04.2018.Çar
TÜRKİYE BİRİNCİSİ VE İKİNCİSİ OLAN SPORCULARIMIZI BAŞKAN KIRHASANOĞLU ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Kırhasanoğlu,Makamda Türkiye Şampiyonu Mehmet Akif Çıtlak,ile Türkiye ikincisi Gürkan Kağan Kılıç’ı altınla ödüllendirdi.

768 02.04.2018.Pzt
GİRESUN'DA ÜÇLÜ SAVUNMA BAKANLARI ZİRVESİNİN ARDINDAN

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 6. Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısının ardından Ordu Giresun Hava alanında düzenlenen uğurlama programına katıldı.

1230 31.03.2018.Cmt
SPORCULARIMIZI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA UĞURLADIK

Başkan Kırhasanoğlu,Sporcularımıza Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

1038 28.03.2018.Çar
BAŞKAN KIRHASANOĞLU:''İLÇEMİZDE KADINLARIMIZA YÖNELİK TESİS KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK''

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu ile birlikte ilçe kadın kollarının haftalık olağan toplantısına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

893 26.03.2018.Pzt
BAŞKAN KIRHASANOĞLU:''AYTEKİN ŞENLİKOĞLU BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM''

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen AK Parti Giresun 6. Olağan İl Kongresi yapıldı.

969 26.03.2018.Pzt
KIRHASANOĞLUNU HACI ABDULAH HALİFEYİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMINA DAVET ETTİ

Ziyarette,Başkan Kırhasanoğluna Hacı Abdullah Halifeyi anma günlerindeki katkılarından dolayı dernek başkanı Mustafa Önal tarafından Ferman ve Türkçe mealinin bulunduğu teşekkür belgesi takdim edildi

1242 24.03.2018.Cmt
HASTA VE YAŞLILARI ZİYARET EDEREK HAYIR DUALARINI ALDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhsanoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Yönetim kurulu üyeleri Elif Gökçek, Fatma Özdemir ile birlikte ilçemizde bu akşam hasta ve yaşlıları ziyaret ederek kandillerini kutladılar.

1052 22.03.2018.Per
21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri İlknur Özdemir, Fatma Özdemir ile birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle bu akşam Akdarı Mahallesinde Tuzcu ailesini ziyaret etti.

1104 21.03.2018.Çar
ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 103 YIL DÖNÜMÜ

Programda tüm şehitlerimiz için Kuranı Kerim okunarak salavatlar getirildi.

731 21.03.2018.Çar
KIRHASANOĞLU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette, Gaziantep ili Şahinbey ilçesinde 27 Mart,1 Nisan tarihleri arasında yapılacak Türkiye Karate Şampiyonası öncesi fikir alışverişinde bulunuldu

1011 20.03.2018.Sal
ŞAMPİYON YAĞLIDERESPOR

Giresun Birinci Amatör kümede Yağlıderespor futbol takımımız şampiyon oldu.

1641 18.03.2018.Paz
504 kayıt