İLÇE MERKEZİNDE MEVLİD TAZİYE VE HASTA ZİYARETLERİ DÜZENLENDİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyesi Adayları Necmi Durdu, Bahri Kılıç, ilçe yönetim kurulu üyeleri Mustafa Turan Oflu, Fatma Özdemir,Aytekin Oflu ile birlikte ilçemiz merkezinde mevlid,taziye ve hasta ziyaretleri düzenlediler.

1430 21.02.2019.Per
OKUL YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram,İl Genel Meclis Üyesi Adayları Temel Işık, Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Adayları Arif Özbay, Ali Turan, Hüseyin Özdemir, İlçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Turan Oflu ile birlikte fen işleri ekipleri tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulunun yolunda gerçekleştirilen çevre düzenlemesi ile parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde takip ettiler.

1440 21.02.2019.Per
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İBRAHİM AYDININ ACI GÜNÜ

Yağlıdere Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Aydın’ın babası Abdullah Aydın hayatını kaybetti.

1261 21.02.2019.Per
ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İLE İMAM HATİP ORTAOKULU YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yağlıdere Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulunun yolunda çevre düzenlemesi ile parke taşı döşeme çalışması yapılıyor.

1394 12.02.2019.Sal
KIRHASANOĞLU İLÇE DEVLET HASTANESİNDE YATARAK TEDAVİ GÖREN HASTALARA MORAL ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Arif Özbay ile birlikte ilçe devlet hastanesinde yatarak tedavi gören hastalara moral ziyareti gerçekleştirdi.

1444 11.02.2019.Pzt
DEMİR AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDUK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemiz Tepeköy mahallesinde taziye ziyaretinde bulundu.

1330 11.02.2019.Pzt
İLÇEMİZE KAZANDIRILAN MEYDAN PARKTA HALKIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçemizin eski belediye binası yıkılarak yerine yapılan parkta vatandaşlarımızla buluştu.

1339 11.02.2019.Pzt
İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİNE ZİYARET

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

1266 11.02.2019.Pzt
KIZILELMA MAHALLESİ ÇAKIRLI MEVKİİNDE MAHALLE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yağlıdere ilçesine bağlı Kızılelma Çakırlı mevkinde mahalle toplantısı düzenlendi.

1992 09.02.2019.Cmt
KIRHASANOĞLU :’’HASTALARA VE YAŞLILARA YAPTIĞIMIZ ZİYARETLER BİZİM KÜLTÜRÜMÜZÜN EN GÜZEL GÖRENEKLERİNDENDİR’’

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu:’’Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biridir. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. ’dedi.

1480 09.02.2019.Cmt
BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNDEN ÖMER KARAKAYANIN ACI GÜNÜ

Yağlıdere Belediyesi Personellerinden Ömer Karakaya’nın babası Hakkı Karakaya hayatını kaybetti.

1393 09.02.2019.Cmt
HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİ İLÇE MERKEZİNDE DEVAM ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemiz merkezinde hasta ve yaşlı ziyaretleri düzenlemeyi sürdürüyor.

1378 08.02.2019.Cum
ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI

Yağlıdere Belediyesinin 2019 yılı Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.

1505 08.02.2019.Cum
KIRHASANOĞLUNDAN YEREL BASINA DESTEK

Giresun’da resmi ilan yayınlama hakkına sahip günlük gazetelerin yetkilileri, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu ziyaret ederek gündemdeki konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

1243 08.02.2019.Cum
YAĞLIDERE BELEDİYESİ GÖNDERİLERİNDE YAĞLIDERE PULU KULLANACAK

Yağlıdere Belediyesi ve PTT işbirliği ile bastırılan 'Yağlıdere' pullarının kullanımına başlanılıyor.

1869 08.02.2019.Cum
KIRHASANOĞLU:''HALKIMIZIN BUNDA ÖNCE OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRADA HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ev ziyaretleri gerçekleştirerek ilçe halkıyla bir araya gelme geleneğini sürdürüyor.

1340 05.02.2019.Sal
852 kayıt