ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BURS BAŞVURU SÜRESİ 15 AĞUSTOS TARİHİNDE BAŞLAYACAK

22.07.2019 Pzt

Burs Projesinden yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri 15 Ağustos’tan itibaren Yağlıdere Belediyesine başvurabilecekler.

Yağlıdere’nin Filizleri Projesine katılarak burs vermek isteyenlerin Yağlıdere Belediyesi ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

Vatandaşlar Yağlıdere Belediyesine gelerek yada Beyaz Masa 0454 672 74 74 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

BAŞKAN İBAŞ:’’TEK AMACMIZ MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE KATKIDA BULUNMAK’’

Yağlıdere’nin Filizlerini geleceğe hazırlıyoruz Sosyal Sorumluluk projesi ile açıklamada bulunan Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,esnaflarmıza,iş insanlarmıza,yurt dışında yaşayan duyarlı hemşehrilerimizi,bir öğrencimize BURS vermeye davet etti.

İbaş,’’bu projede yardımsever, eğitme duyarlı Yağldereliler ihtiyaç sahibi Yağlıdereli üniversite gençliğini buluşturarak üniversite öğrencilerine burs olanağını sağlayacağız. Amacımız maddi geliri yeterli olmayan Yağlıdereli bütün üniversite öğrencilerine öğrenim süreleri boyunca katkıda bulunmak. Geleceğimiz için tüm halkımızı, hep birlikte öğrencilerimize katkıda bulunmaya davet ediyorum.’’

İSTENİLEN BELGELER

1:Dilekçe

2:Öğrenci belgesi( Açk öğretim fakülteleri ile iki yıllık fakülteler ve özel üniversiteler kabul edilmiyor)