YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANI İBAŞ'TAN BORSA BAŞKANINA TAM DESTEK

YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANI İBAŞ
21.10.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,Giresun Ticaret Borsasının Türkiye'nin en büyük borsasından biri olduğunu Giresun’un gururu olduğunu söyleyerek Borsa Başkanı Hamza Bölük'e tam destek olduğunu ifade etti.

İbaş,yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi:

‘’Giresun Ticaret Borsası, kuruluşundan bu güne başkanlarının, iştirakleri anonim şirketleri dahil maaş almadığı, Devletimiz ve Milletimize bir kuruş yükü olmayan, Giresun'umuza Avrupa Birliği hibesiyle 14 milyon euroluk Türkiye'nin ilk ve tek 17 bin tonluk fındık lisanslı deposunu, 3 milyon euroluk arge ve innovasyon laboratuvarını, tanap hibesiyle 4 milyon tllik güneş enerjisi sistemini ,coğrafi işaretli %100 Giresun fındığının satılacağı e-ticareti kazandırmış, proje üreten profesyonellerin çalıştığı, üyelerinden aldığı binde bir tescil ücretiyle dönen, A sınıfı akredite Türkiye'nin en büyük on borsasından biri ve Giresun'un gururudur.