YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANI İBAŞ’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

30.10.2019 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96.yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

İbaş mesajında;Aziz Türk milletinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde giriştiği bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi olan Cumhuriyetimizin 96. Yılını kutlamanın coşkusu ve sevinci içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan İbaş, Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm Ulusumuzun ve Yağlıdereli hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum”