YAĞLIDERELİLERE İKAMETGAH ÇAĞRISI

01.11.2019 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, vatandaşlara ikametgâhlarını ilçeye almaları konusunda çağrıda bulundu.

İbaş,yaptığı açıklamada, Yağlıdere’de ticaret yapan ilçede iş yeri olan ve ilçeden ekmek yiyen esnaflarımızdan ve ilçemizde çalışan memur ve işçi kardeşlerimizden ikametgahları başka illerde veya ilçelerde olanların ikametgahlarını kasım ayı sonuna kadar Yağlıdere ilçemize almalarını talep ediyoruz’’dedi.

İlçemize Doğalgazı kazandırmak için çalışma başlattıklarını belirten İbaş, bunun yanında ilçemizde MYO inşaatında çalışmaların son aşamaya geldi. Bunları yapabilmek içinde bir Yağlıdereli olarak hepimize bazı görevler düşmekte. Onun için elimizi taşın altına koyarak ilçe nüfusuna etki edecek bir çalışma içerisine girmeliyiz. İkametgâhımızı ilçemize alalım. Bu konuda herkese sorumluluk düşmektedir. Lütfen duyarlı olalım. İlçemize sahip çıkalım’’diye konuştu.

Yapilan hizmet daima güzeldir....basarilar diliyorum

Hüseyin bölük Tarih=20.11.19