İBAŞ:’’HACI ABDULLAH HALİFE DİYARINDAN FINDIĞIN BAŞKENTİ KİRAZIN ANA VATANI TOPAL OSMAN'IN TORUNLARINDAN SELAMLAR GETİRDİM’’

08.11.2019 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,kandil özel programında bir konuşma yaparak hemşehrilerimizin bir kez daha kandilini kutladı.

Giresun Tanıtım Günleri için İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Giresun Tanıtım Günlerinde bu akşam mevlid kandili özel programı düzenlendi.

Mavi Karadeniz Tv’den canlı yayınlanan programda konuşan Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,herkesin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum’’dedi.

Hacı Abdullah Halife Diyarından Fındığın başkenti Kirazın Ana vatanı Topal Osman’ın torunlarından hepinize selamlar getirdiğini belirten İbaş,’’Bizler maalesef memleketten göç alan memlekete geldik. Bizler göç vermeyi istemeyiz ama sanayileşme sonradan geldiği için geçmişten dolayı göç vermişiz. Buradan Amerika başta olmak üzere bizleri ekranları başında dinleyen tüm hemşehrilerimize sevgilerimiz selamlarımı iletiyoruz.’’dedi.