EROL ÇATALBAŞ MESLEK YÜKSEK OKULU BİNASI GİRESUN ÜNİVERSİTESİNE DEVRİ İÇİN PROTOKOL YAPILDI

20.03.2020 Cum

Yağlıdere ilçesinde inşaatı tamamlanan Erol Çatalbaş Meslek Yüksek Okulu binası Giresun Üniversitesine devri için protokol imzalandı.

Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can, protokol öncesi ilçemizdeki okul inşaatını gezerek okulun son durumu hakkında Başkan İbaşdan bilgiler aldı.

Rektör Can, Erol Çatalbaş Meslek Yüksek Okulunun önümüzdeki döneme açılması için çalışmanın takipçisi olacağını belirterek okulun yapımında emeği geçen hayırsever iş adamı Mustafa Çatalbaş’a teşekkür etti.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ise, hayırsever iş adamı Mustafa Çatalbaş’ın katkılarıyla okulun inşaatının tamamlandığını belirterek, 'kendilerine şahsım ve ilçe halkımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Rahmetli evladı Erol Çatalbaşa’da rahmet diliyorum.’’dedi.

İbaş okulumuzun Üniversitemize devri için protokol imzaladık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.’’diye konuştu.

Başkanlık makamında gerçekleşen protokole, Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram,Espiye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Şahin, Yağlıdere Meslek Yüksek Okulu Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Mustafa Kaya, Yağlıdere Belediyesi İnşaat Mühendisi Murat Kahyaoğlu,Çevre Mühendisi Betül Akkaya Özdemir, Belediye Hesap İşleri Müdürü Sunay Aydın, Harita Teknikeri Bünyamin Bektaş katıldı.