İBAŞ :''ESNAFIMIZA DESTEK ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

İBAŞ :
25.04.2020 Cmt

Yağlıdere Belediyesi'nce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolmuşçu esnafına akaryakıt, kafetarya, berber, çay ocağı işleten esnafa da kira yardımı yapılıyor.

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından S.S.32 Nolu Yağlıdere Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ( Yağlıdere –Giresun Dolmuşu ) ile S.S 146 Nolu Yağlıdere –Espiye Güven Taksi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine mazot ve benzin desteği ile ilçemiz merkezinde kapalı bulunan kiracı olarak iş yerini işleten İnternet cafe,kıraathane, çay ocağı, kuaför ve berber esnafına da kira yardımı yapılmaya başlandı.

Belediye Başkanı Yaşar İbaş,yaptığı açıklamada, ilçemizde koranavirüs tedbirleri kapsamında mağdur olan esnafımızın mağduriyetini gidermek için mazot ve benzin desteğinin yanında kira yardımı da yapılmaya başlandığını söyledi.

Esnafımızın mağdur olmaması için ilçe belediyesi olarak katkı sunmaya devam edeceklerini ifade eden İbaş,'kaymakamlığımız, belediyemiz ve vefa sosyal destek grubu ramazan ayı boyunca ilçemize bağlı mahalle ve köylerde gıda ve ücretsiz maske dağıtımına devam edecektir.''