YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANI İBAŞ'TAN ŞAHİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANI İBAŞ
21.10.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, bu sene 18.düzenlenen Buları Yaylası Taflan Şenliğine katkılardan dolayı New York Amerika Giresunlular Derneği Başkanı Savaş Şahin’e teşekkür plaketi takdim etti.

Başkanlık makamında düzenlenen plaket takdim töreninde konuşan Başkan İbaş,’’Yağlıdere Buları yaylası Taflan Şenliğine diyar-ı gurbette olmasına rağmen göstermiş olduğu hassasiyet ve katkılardan dolayı Savaş Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.’’dedi.

Şahin ise,sayın başkanımıza yaptığı jestten dolayı teşekkür ediyorum.Mutlu oldum.Bu plaketi ABD’deki tüm hemşehrilerim adına alıyorum.Biz memleketimizin ve hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Konuşmaların ardından Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,Başkan Şahine plaketi takdim etti.